Brandstofpas

Wanneer in uw leasecontract brandstof is opgenomen, dan ontvangt u een Multi Tank Card met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat zonder contante betaling in heel Nederland kan worden getankt. Ook bij ‘witte pompen’.

Wanneer u een MTC/DKV pas heeft (herkenbaar aan het DKV-logo), dan is het ook mogelijk om brandstof in het buitenland af te rekenen. Gebruik bij deze pas voor binnenlandse betalingen de magneetstrip waarop ‘voor gebruik in Nederland’ staat. Meld diefstal van de pas altijd direct bij ons en doe aangifte bij de politie.

Verkeerd getankt?

Heeft u per ongeluk een verkeerde brandstof getankt? Belt u dan direct ons alarmnummer 074 255 53 44 en start de motor NIET. Het rijden met een verkeerde brandstof in de tank kan namelijk grote schade aan de auto veroorzaken.

Declaraties

Heeft u niet kunnen tanken met uw brandstofpas, dan kunt u de brandstofkosten online declareren via www.mtc.nl. U logt in met de gegevens op uw pas en uw pincode. Na invoering en goedkeuring van de declaratie door u of uw wagenparkbeheerder wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt.