Verzekering

Wanneer in uw leaseovereenkomst ook verzekeringen zijn opgenomen, is uw auto sowieso WA Casco verzekerd. Het verzekeringsoverzicht vindt u in MyMunsterhuisLease. Voor aanvullende verzekeringen neemt u contact op met uw werkgever.

Houd er rekening mee dat uw eigendommen, goederen die u vervoert, losse privéaccessoires, communicatieapparatuur en schade die u veroorzaakt tijdens het rijden van snelheidsritten en wedstrijden of onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen niet verzekerd zijn.

Uw leaseauto is in bijna alle Europese landen verzekerd. Welke landen dit zijn vindt u terug op de groene kaart. Is uw auto niet via Munsterhuis Lease verzekerd, dan kunnen de condities afwijken.

Wanneer in uw leaseovereenkomst het verzekeringscomponent is opgenomen, is jouw auto altijd WA/Casco verzekerd en standaard een eigen risico van € 150 (in overleg kan dit afwijken). POI (ongevallen inzittende verzekering) is standaard bij Munsterhuis Lease.

Via onze portal MyMunsterhuisLease, kun je de groene kaart downloaden, ook voor de caravan of aanhanger. Tevens heb je via onze portal altijd een schade overzicht bij de hand.

Wij hopen natuurlijk dat het niet gebeurd, maar mocht het onverhoopt toch voorkomen en er ontstaat schade zal de afwikkeling via ons lopen. In overleg zal de auto naar ASN Enschede gebracht worden en gerepareerd of wanneer dit niet praktisch is qua afstand o.i.d. naar een Schadenet vestiging.

Let op: de verzekering heeft alleen betrekking op de leaseauto. Een eventuele aanhanger of caravan verzekert u zelf.

Gebruik door derden

Iemand anders dan u mag de leaseauto gebruiken, zolang deze bestuurder in het bezit is van een in Nederland geldig rijbewijs en zorgvuldig met de auto omgaat. Uiteraard kan uw werkgever andere voorwaarden stellen.