Over ons

Munsterhuis

Munsterhuis Lease is in 1984 opgericht de heren Munsterhuis van de gelijknamige dealergroep om hun klanten ook op het gebied van leasing verder te kunnen helpen. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een gerenommeerde autoleasemaatschappij. Echter is de markt continue in beweging. Leasing in zijn huidige vorm met langlopende contracten en vaste componenten heeft z’n langste tijd gehad. Bedrijven zoeken nieuwe oplossingen. Duurzamer, slimmer en kostenefficiënter dan de traditionele oplossingen. Daarnaast vragen bedrijven niet enkel meer op leaseoplossingen, maar om totale mobiliteitsoplossingen.

Om goed in te kunnen spelen op veranderende markt heeft Munsterhuis besloten een partnership aan te gaan met ALD Automotive. In 2015 is Munsterhuis Lease overgenomen door ALD Automotive en hierdoor getransformeerd van een autoleasemaatschappij naar een mobiliteitsaanbieder. Als label van ALD combineren we bij Munsterhuis Lease het beste van twee werelden. Het persoonlijke en flexibele van klein bedrijf met de kracht van een wereldwijde speler.

Munsterhuis Lease powered by ALD Automotive

ALD Automotive is onderdeel van de Sociëte Générale Groupe en behoort met 1,8 miljoenleaseauto’s in 43 landen tot één van de grootste leasemaatschappijen van wereld. ALD is in Nederland vooral bekend als de leasemaatschappij achter o.a. Ford Lease, Jaguar Lease, Kia Lease, Land Rover Lease, Mazda Lease, Nissan Lease, Renault Lease, Volvo Lease, Polestar Lease en Lynk&Co.

Vijf service beloften

Om onze klanten beter te bedienen en de juiste service te verlenen hebben wij vijf servicebeloften opgesteld. Munsterhuis Lease gelooft er sterk in dat leasing slimmer en flexibeler kan. Hoe precies? Om te beginnen met een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan de auto alleen. En door collega’s die de beste persoonlijke service willen bieden. Deze bieden we aan steeds meer klanten, want ALD Automotive groeit al jarenlang sneller dan de markt. Lees hieronder onze vijf servicebeloften.

1. Voor iedere mobiliteitsbehoefte een oplossing
Van private lease tot zakelijk leasen. Van het leasen van een e-bike tot een op maat gemaakte mobiliteitsmix. Wij bieden je voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele oplossing.

2. Je hebt inspraak in onze dienstverlening en innoveert mee
Nieuwe diensten ontwikkelen we niet alleen, maar in samenspraak met onze klanten.

3. Transparantie in kosten en voorwaarden
Wij bieden altijd een kostenefficiënte oplossing. Daarnaast communiceren wij transparant over onze voorwaarden. Zo helpen we jou om grip te houden op je mobiliteitskosten.

4. Voor iedere relatie een eigen contactpersoon
Klant van Munsterhuis Lease? Dan krijg je standaard een vaste contactpersoon; of je nu één auto least of een wagenpark van 1000 voertuigen beheert.

5. Je bent altijd welkom in ons Mobility Experience Center
Hier bieden wij je inspiratie en advies. Niet verkopen, maar een goed gesprek voeren is het doel van ons Mobility Experience Center. Of je nu komt om inspiratie op te doen of om ter plekke een mobiliteitsoplossing op maat te laten ontwerpen. We denken proactief met je mee.

Onze medewerkers

Dirk Ruigrok

Salesmanager

074 – 303 20 20   LinkedIn profiel

Marinho Parera

Accountmanager

06 – 15 88 34 10   LinkedIn profiel

Ricardo Roos

Binnendienst Sales, Operations en
Contractbeheer

074 – 303 20 20   LinkedIn profiel