Occasion Lease

Jong gebruikt mét ‘ouderwetse’ service

Uw wagenpark moet representatief zijn, maar u hoeft niet per se de nieuwste auto’s te leasen. Jong gebruikte modellen vindt u net zo goed. Kiest u voor Occasion Lease bij Munsterhuis? Dan leaset u voordelig occasions met een restlooptijd van 12 tot 42 maanden. Natuurlijk wel met alles erop en eraan.

De voordelen van Occasion Lease:

  • Besparingen op de leasekosten tot wel 20%
  • Full operational, dus inclusief onderhoud, verzekering, reparaties, bandenwissel en wegenbelasting
  • Looptijd naar keuze van 12 tot maximaal 48 maanden
  • Hulpverlening bij schade en pech (binnen Europa)
  • Vervangend vervoer binnen 24 uur of on demand
  • Brandstofpas (optioneel)

Wilt u meer weten over Occasion Lease?

Neem gerust contact met ons op via 074 – 303 20 20 of sales@munsterhuis.nl! Het team van Munsterhuis Lease helpt u graag verder met uw keuze.

Benieuwd naar onze aanbiedingen?

Bij Munsterhuis bieden wij de mogelijkheid om een jonge occasion te leasen. Leaset u een occasion, ofwel een jong gebruikte auto, dan profiteert u van een groot aantal voordelen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat de grootste afschrijving al plaats heeft gevonden, zijn de occasions goedkoper dan nieuwe modellen. Al onze occasions zijn van alle gemakken voorzien. In veel gevallen zijn de occasions luxer uitgerust, al dan niet in combinatie met een lagere bijtelling.
  • Zeer korte levertijden. Tegenwoordig zit er, helaas, een lange levertijd op nieuwe auto’s. Occasion rijders hebben geen last van maandenlange levertijden. Wilt u snel in uw mobiliteitsbehoefte worden voorzien? Kies dan voor een occasion met een korte levertijd. De levertijd van een occasion ligt gemiddeld tussen de 2 en 3 weken.
  • Hoge mate van flexibiliteit. De behoefte naar flexibiliteit neemt sterk toe. Occasion Lease kent korte looptijden en dus kortlopende verplichtingen. U leaset een occasion al vanaf 6 maanden. Heeft u behoefte aan een nóg kortere periode? Kies dan voor Munsterhuis Flex.

Bij Munsterhuis Lease ontzorgen wij u ten alle tijde. Geniet van persoonlijke service, zonder lange levertijden en een attractief leasetarief. Bent u benieuwd naar onze lease acties voor occasions?

Occasion Lease