Actualiteiten

HET ZIJN DE GRILL & CHILL MAANDEN BIJ MUNSTERHUIS EXCLUSIEF!

Koop of lease een Jaguar of Land Rover en krijg een Big Green Egg MiniMax inclusief handcarrier cadeau* tijdens de Grill & Chill maanden bij Munsterhuis Exclusief!

Deze actie is alleen geldig bij Munsterhuis Exclusief tussen 20 april 2021 en 24 juli 2021 en geldt zowel op nieuwe als op gebruikte auto’s. Kom naar de showroom om de geselecteerde actiemodellen te bekijken of bekijk ze op hun website.

BIG GREEN EGG MINIMAX

Dit model is een mooi compact model dat zich goed leent voor bereidingen vanaf 2 personen. Standaard is de MiniMax voorzien van een handige handcarrier, waardoor deze eenvoudig in de auto, camper of op tafel geplaatst kan worden. Dit maakt hem erg mobiel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de MiniMax eenvoudig uit te breiden met een breed scala aan mogelijke opties.

BOERGONDISCH – LEVERANCIER VAN BIG GREEN EGG

Erve Elferman is een vleesveeboerderij die gespecialiseerd is in hoogwaardig rundvlees. De boerderij beschikt over een ambachtelijke slagerij met eigen rijpkamer en boerderijkeuken waar diverse vleesgerechten worden bereid en verpakt. Daarnaast bieden ze kookworkshops en proeverijen aan en zijn ze al jaren dealer van The Big Green Egg. Zij kunnen dan ook als geen ander uitleggen hoe u met een Big Green Egg de mooiste producten kunt bereiden, door het gebruik van verschillende bereidingswijzes. Bij aanschaf van een van de actiemodellen, kunt u ervoor kiezen de Big Green Egg MiniMax af te halen bij BOERgondisch (de andere optie is om de Big Green Egg MiniMax mee te nemen vanuit onze showroom). Zij zullen u dan wegwijs maken in de wereld van de Big Green Egg. Wilt u nu al meer weten? Kijk dan eens op de website van BOERgondisch.

* Voorwaarden: Actieperiode: 20 april 2021 t/m 24 juli 2021. Deze actie is alleen geldig bij Munsterhuis Exclusief B.V. Alleen geldig op particuliere of zakelijke orders (met eindgebruiker of leaserijder). De berijder krijgt het cadeau persoonlijk overhandigd. Niet van toepassing op handelsauto’s of doorverkoop aan garagisten of handelaren. Actie alleen geldig op geselecteerde auto’s welke te herkennen zijn aan het grill label. Actie alleen geldig voor auto’s met een verkoopprijs vanaf € 25.000 incl. btw. Indien u geen gebruik wilt maken van de Green Egg actie dan kunt u kiezen voor een korting op het Munsterhuis Afleverpakket (matten/brandstof/alarmcertificaat/poetsen). Niet in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden.