Actualiteiten

Leasefiets

Staat mobiliteit verduurzamen of vitaliteit bij u hoog op de agenda? Dan is de e-bike een mooie aanvulling op uw bestaande leaseregeling! E-bikes zijn daarnaast ook interessant voor medewerkers die niet in aanmerking komen voor een leaseauto. Bij Munsterhuis Lease heb je ruime keuze uit stijlvolle, elektrisch aangedreven fietsen met een topsnelheid van 25 of 45 km per uur. Merken die wij voeren zijn onder andere Gazelle, Batavus, Koga, QonQer, Riese & Müller, Sparta, Cortina, Kalkhoff, Cube, Pegasus en Stromer.

E-bikes helpen uw organisatie bij:

  • Een duurzaam beleid (CSR) / vergroening leaseregeling
  • Vitale werknemers / Lager ziekte verzuim
  • Aantrekkelijk flexibel aanbod voor medewerkers (zakelijk of privé)
  • Kostenbesparing (brandstof / parkeerplaatsen)

U kunt e-bikes aanbieden op diverse manieren, een los e-bike contract of gecombineerd met de leaseauto, als zakelijk contract of privé contract (B2B2E). Al onze contracten zijn op basis van full operational lease, dat wil zeggen inclusief service- en onderhoudsbeurten, een vervangende fiets bij reparatiewerkzaamheden en pechhulp onderweg. Daarmee gaat uw medewerker voor een vast bedrag per maand onbezorgd op weg.

Wij helpen u graag op weg met advies rondom het inregelen van e-bikes binnen uw leaseregeling en de fiscale aspecten welke daarbij komen kijken.

Bent u nieuwsgierig naar wat Munsterhuis Lease kan doen voor uw bedrijf? Vraag hier een vrijblijvend oriënterend gesprek aan met onze consultants.